Поради високата консумация на лен в световен мащаб, лененото семе е считано за
най-важният растителен източник на омега-3 мастни киселини и по-конкретно на алафа-линоленова
киселина. Маслото от ленени семена е продукт с високо съдържание на омега-3 мастни киселини.
Благоприятства нормалнuтe стойности на кръвното налягане; благоприятства нормалната стойност на
холестерола в кръвта; има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система; подпомага
нормалните функции на имунната система; изключително полезно при диабетни диети.
Начин на употреба: Подходящо за овкусяване на салати и зеленчукови ястия, ястия от риба, ориз и др.
За да се запазят качествата на маслото, е препоръчително да се избягва термична обработка.
Съдържание: Масло от ленени семена
Производител: Еофлориа ООД
Съдържание: БАДЕМИ, морска сол, агар-агар, натурални
подправки,пробиотична закваска Lactobacillus bulgaricus,
Streptococcus thermophilus, Lactobacilllus gasseri и Lactobacillus
rhamnosus
Зеленчуков деликатес на основата на червено цвекло, богат на подправки и растителни протеини.
Състав: Червено Цвекло, […]
Хрупкави бисквити с натурална портокалова паста.
Постна баница със спанак