Маслото от семена на копър (Anethum graveolens) има дълга история на традиционна употреба за
различни цели, особено в Аюрведическата и Китайската медицина и средиземноморския регион на
Европа. Маслото от семена на копър подпомага храносмилането и облекчава храносмилателни
проблеми като подуване, запек и метеоризъм. Традиционно се използва като газогонно и
антиспазматично средство за отпускане на гладките мускули в храносмилателния тракт,
насърчаване на храносмилането и облекчаване на спазми.
Подобрява храносмилането; помага при стомашно-чревен дискомфорт (подуване, запек и
метеоризъм); проявява бактерицидно и противопаразитно действие; външно приложение ускорява
заздравяването на рани; действа потогонно;
Начин на употреба: 2 – 3 капки разтворени във вода или друго масло.
Съдържание: студено пресовано масло от копър
Производител: Еофлориа ООД
Съдържание: БАДЕМИ, морска сол, агар-агар, натурални
подправки,пробиотична закваска Lactobacillus bulgaricus,
Streptococcus thermophilus, Lactobacilllus gasseri и Lactobacillus
rhamnosus
Зеленчуков деликатес на основата на червено цвекло, богат на подправки и растителни протеини.
Състав: Червено Цвекло, […]
Хрупкави бисквити с натурална портокалова паста.
Постна баница със спанак