Деликатесът VeGancho е приготвен от на основата на бадеми, които заквасваме с безлмечна закваска с Lactobacillus Bulgaricus и поставяме в саламура да зрее. VeGancho се отличава с богат вкус, и текстура, която се доближава до вкуса на традиционното сирене от мляко. Продуктът е ниско калоричен, което го прави идеален за различни хранителни режими.
VeGancho е БЕЗ ГЛУЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, БЕЗ СОЯ, БЕЗ ПАЛМОВА МАЗНИНА
Съдържание: Бадеми, Пробиотична закваска с Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacilllus gasseri и Lactobacillus rhamnosus, агар-агар, сол, вода
Съдържание: БАДЕМИ, морска сол, агар-агар, натурални
подправки,пробиотична закваска Lactobacillus bulgaricus,
Streptococcus thermophilus, Lactobacilllus gasseri и Lactobacillus
rhamnosus
Зеленчуков деликатес на основата на червено цвекло, богат на подправки и растителни протеини.
Състав: Червено Цвекло, […]
Хрупкави бисквити с натурална портокалова паста.
Постна баница със спанак